Mobiliteit voor bedrijven, van klein tot groot

Ideale mobiliteitskaart voor ondernemers

Het kiezen van de ideale mobiliteitskaart; dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kies je bij Shuttel uit flexibele en overzichtelijke abonnementen of helpen we je volledig met een oplossing op maat. Voor startende eenpitters, start-ups, MKB tot groeiende giganten en overheden: we zijn er voor ondernemende geesten die gaan en staan waar ze willen. Altijd op hun eigen manier. Net zoals wij dus. Laat ons je leven en van je medewerkers wat makkelijker maken.

Voor startende eenpitters, start-ups, MKB tot groeiende giganten en overheden

ZZP-mobiliteitskaart-tankpas-voor-zelfstandig-ondernemer.jpg

ZZP

Als zelfstandig ondernemer wil je vrij zijn, dat is het idee. Alle mobiliteit die je als zzp'er nodig hebt in één klap geregeld. Zonder gedoe.

mkb-mobiliteitskaart-tankpas-voor-MKB.jpg

MKB

Het reisgedrag van werknemers verandert in rap tempo. Maak ze regisseur van hun eigen mobiliteit. Vaarwel declaratieformulieren. Hallo Shuttel.

grootzakelijk-mobiliteitskaart-tankpas-voor-groot-zakelijk.jpg

Grootzakelijk

Bank, multinational of uitzendbureau; een grote organisatie vraagt om schaalbare mobiliteit. Alle vervoer bij de hand. Alle kosten in de hand.

rijksoverheid-mobiliteitskaart-tankpas-voor-publieke-sector.jpg

Publieke sector

Mobiliteitsoplossingen voor de rijksoverheid, decentrale overheden, semi-publieke sector (onderwijs, zorg en woningcorporaties).